Vill du bryta upp en bergtäkt?

En bergtäkt kan innehålla en mängd fyndigheter, som går att nyttjas för utvinning. För att göra det så kan du ha behov av en expert på bergsprängning och bergtäkter. Du kan kontakta Bergbolaget AB, som jobbar med just detta. De kan det mesta inom bergsprängning, bergkrossning samt bergförstärkning. 

De kan erbjuda dig hela kedjan, från att spränga berget, utföra knackning samt bergkrossning. Du kan därmed få hjälp med din bergtäkt i ett helhetserbjudande. De kan alltså gå från berg till färdigt material om du har detta behov av hjälp.

Äger du bergtäkter?

En bergtäkt är något du kan ha behov av att utvinna från. Du som har behov av hjälp med bergtäkten, ska kontakta Bergbolaget AB. De kan ta sig an losshållning i bergtäkter och läsa hela produktionskedjan. De kan alltså gå från fasta berg och sedan få det till färdigt material för dina behov. Om du besöker dem på deras hemsida så kan du läsa mer om alla de tjänster som de har och erbjuder.

De samarbetar även med andra så att du kan få en helhetslösning för just din bergtäkt. De har redan många goda referenser. På deras sida hittar du även kontaktuppgifter, så att du kan kontakta dem om just din bergtäkt eller om det är så att du vill flytta på ett berg eller liknande. Besök Bergbolaget AB, eller kontakta dem via mail, eller genom att ringa dem, så kan de berätta mer om vad de kan göra för just dig.