Populärt med beachflagga med reklamtryck

Under sommarsäsonger är det mycket populärt att gå till stranden, vare sig om man går dit för att sola, bada, eller köra olika beach sporter. På vissa stränder finns det barer eller caféer i närheten, och för att de ska locka dit kunder så kan de använda sig av en eller flera beachflaggor. Sådana kan beskrivas vara en portabel skylt – en blandning av en banderoll, en flagga och ett displaysystem. De används för att förmedla ett budskap även på långa håll. Så om du har ett event eller liknande på gång nära en strand eller egentligen, var som helst, och behöver en eller flera beachflaggor för att locka människor och fånga deras intresse, så är https://beachflagga.se/ en mycket bra sida som rekommenderas starkt. De är snabba och smidiga med sina beställningar och erbjuder många olika varianter till ett bra pris.

Att hitta rätt beachflagga

På http://beachflagga.se/ erbjuds 17 olika modeller från deras standardsortiment, men utifrån detta så har de även en mängd olika specialmodeller att välja bland. Har du svårt med att välja eller är osäker på om det passar till ditt evenemang så erbjuder företaget att hjälpa dig med både designen och modell.

Den populäraste modellen är ”Beachflagga Hajfena” och den finns i storlekarna XS till XL. Andra alternativ från deras standardsortiment är ”Beachflagga Rak” och ”Beachflagga Droppen”. Priserna beror helt och hållet på antalet flaggor som man tänkt beställa från dem. Beställer man fler, blir prisstycket billigare än om man bara beställer en beachflagga. 

Givetvis gäller detta för flaggorna från deras specialsortiment, men dessa har andra prisklasser jämfört med beachflaggorna från deras standardsortiment. Företaget har också ett par olika tillbehör som kan behövas till sina beachflaggor. Är man intresserad så är det bara att besöka sidan för att veta mer om dem och vad som erbjuds.