Cellullosaisolering av kompetent personal

Ett av Sveriges mest kompetenta och äldsta företag inom lösullsisolering är mb-isolering.se.  De utförde sin första lösullsentreprenad 1978, vilket gör dem till den mest rutinerade aktören på marknaden. Förutom isolering av nya hus är de specialiserade på äldre hus, ett område som de har en gedigen specialkompetens inom.

Om du anlitar dem så får du ett företag med garanti när det gäller säkerhet och tryggt yrkesutövande. Du får också en partner med en god miljöpolicy, som använder endast energieffektiva material för cellulosaisolering.  Din plånbok, din ekonomi, gynnas av en bra isolering. En sådan isolering är essentiell och nödvändig för att din värme ska behållas inomhus, och för att kylan ska hållas ute på vintern. På våra breddgrader är det viktigt med bra isolering.

Cellulosaisolering ger ett behagligare inomhusklimat

Ett hus som är dragit har dålig isolering, och då är det viktigt att tilläggsisolera med hjälp av cellulosaisolering. Rätt lösullsisolering har också egenskapen att det stänger ute värme på sommaren, så att man även då får ett behagligare inomhusklimat.

MB isolering kan hjälpa er att se över all isolering i ert hus. Detta gäller allt från husgrund till väggar, tak, golv samt vind. De isolerar både bostadsrätter, villor, större bostäder och nybyggnationer. De använder sig då av cellulosa och mineralullsisolering. Tilläggsisolering är ett alternativ som inte kräver någon form av extra underhåll. Det är en besparing som verkar år efter år med samma effekt. Om du anlitar behöriga fackmän kan du vara säker på att få rätt energibesiktning och rätt bedömning av vilka åtgärder som krävs. Olika typer av isolering passar olika behov, att det är viktigt att anlita rätt kompetens. 

Du kan utnyttja rotavdrag för den här typen av tjänster, vilket gör det hela väldigt ekonomiskt hanterbart. ​​